Verdiepingsdag donderdag 20 september 2018
Relaties spiritueel bekeken

Van zachtmoedigheid naar grootmoedigheid

 

Voor wie?
Iedereen die zich wil verdiepen in de verbetering van zijn relaties. Of het nu gaat om de relaties met je eigen (ex)partner, collega´s van het werk, je buren of vrienden. Elke relatie heeft je wat te zeggen als je het spiritueel bekijkt. Deze dag is een vervolg op de dag familierelaties van 8 mei. Wat zie je als je ontwikkelingsweg als je je verschillende relaties nader beschouwd?

Door wie?
Marieke de Vrij. Zie voor een kennismaking met haar manier van werken en bijzondere fijnzintuiglijke vermogens: www.devrijemare.nl

Inspiratie voor deze dag
Zachtmoedigheid betonen vraagt innerlijke afstemming telkens weer om het leven niet bevooroordeeld te belopen maar in afstemming met wat zich werkelijk wezenlijk toont. Wie diepgang mijdt om obstakels het hoofd te bieden, beweegt zich niet zachtmoedig voorwaarts. Wie in betrokkenheid zichzelf weerspiegeld weet middels gedragingen van anderen, kan zich verdiepen in wat het eigen zelf bekend maakt om zonder weerlegging anderen tegemoet te treden in onderzoek staand wat in hen dieper aangelegen actief is. Hoe kan zachtmoedigheid besluiteloosheid voorkomen terwijl wat wezenlijk nodig is geschiedt. Grootmoedigheid is het verlengde van dit thema want wie zich grootmoedig toont langdurig van aard terwijl innerlijk verzachting neergelegd wordt t.a.v. hen met wie men zich vertoont, schept een veld van wederkerigheid uiteindelijk waarin de zachte krachten de boventoon voeren. Wie zachtmoedigheid grootmoedig toont, maakt een wereld van verschil.

Programma: Lezing, schouwing en gelegenheid tot vragen stellen
Locatie: Centrum Het Vrije Veld, Mantingerdijk 24, 9436 PN Mantinge
Tijd: 11.00 – 16.30 uur. Inloop vanaf 10.30 uur.
Kosten: € 75 of € 85 naar keuze inclusief koffie, thee en vegetarische soep. Graag zelf uw lunch meenemen. Deelnemers van De Vrije Mare genieten een korting van 10%.

Aanmelden en informatie: Marleen Oosterhof – van der Poel, 0513-431784, d.oosterhof@hetnet.nl Graag bij uw aanmelding vermelden: naam, adres, telefoon en e-mail adres. Uw aanmelding geldt als afgerond na ontvangst van het deelnemingsbedrag op NL81 RABO 0120 3497 95 t.n.v. M.M.W. Oosterhof – van der Poel, St. Nicolaasga