Uitnodiging vrijdag 24 november 2017

 Vrije Mare Werkers dag

 

Voor wie?

Voor alle doeners van de Vrije Mare: bestuursleden, (uit)schrijvers, redigeerders, boekvoorbereiders, gastvrouwen, ambassadeurs, cursusvoorbereiders, websitebeheerders, organisatoren en coördinatoren. Kortom iedereen die zijn steentje actief bijdraagt (of wil gaan bijdragen) aan het verspreiden van het genuanceerde gedachtengoed van De Vrije Mare.

 

Inhoud van de dag: kruisbestuiving, elkaar informeren en inspireren over waar je warm voor loopt. Hoe kunnen we de Vrije Mare en elkaar versterken? Bezinning op het thema van de dag. Gelegenheid tot vragen stellen.

 

Inspiratie voor deze dag.

Innerlijk ongeloof te ervaren ten aanzien van wat er in de wereld gaande is en het te weinig geloof hechten aan verbeteringskansen, creëert lamlendigheid in de samenleving en een tekort aan uitreikend vermogen hoe vernieuwing post kan vatten onverzettelijk. Hoe kan constructiviteit geactiveerd worden vanuit De Vrije Mare ingegeven om vernieuwende tendensen te laten slagen als verweer tegen deze lamlendige maatschappelijke overgave aan dat wat niet zuiver gericht functioneert.

Hier met elkaar bij stil staan, creëert mogelijkheden om een positie in te nemen binnen het maatschappelijk veld van interactioneel verkeer. Doe je mee aan deze dag met bezinnende inhoud?

Inloop: 10.30 uur
Start: 11.00 uur
Locatie: Centrum Het Vrije Veld, Mantingerdijk 24, 9436 PN Mantinge
Einde:16.30 uur
Meenemen: Eigen lunch. Er is vegetarische soep. De dag is verder gratis.
Aanmelden en informatie: Marleen Oosterhof – van der Poel, 0513-431784, d.oosterhof@hetnet.nl

De deelnemerslijst wordt een week van te voren gemaild, zodat je carpool afspraken kunt maken. Wil je in ieder geval bericht doen of je wel of niet komt. En ontmoet je iemand die ook een Vrije Mare Werker wil worden, geef deze informatie dan door en stuur mij een berichtje.