Donderdag 7 december 2017 organiseren wij een 4e Verdiepingsdag Stervensbegeleiding spiritueel bekeken

 

Voor wie?
Iedereen die zich tijdig wil bezinnen op zijn/haar eigen stervensfase en/of zich op een of andere manier tot dit onderwerp voelt aangetrokken.
Ook als u beroepsmatig of vanuit zorg voor een vriend of familielid te maken heeft met stervensbegeleiding, bent u van harte welkom.

Door wie?
Marieke de Vrij. Zie voor een kennismaking met haar manier van werken en bijzondere fijnzintuiglijke vermogens: www.devrijemare.nl

 

Inspiratie voor deze dag

De overgang naar de onstoffelijke wereld is een menselijke aangelegenheid die veelal met angst voor het onbekende tegemoet gezien wordt. Hoe kan sterven verlicht worden door geestelijk meer bekend te zijn met wat in de onstoffelijke wereld geschiedt ten bate van de opgang van het geestelijk leven in een geestelijke gestalte.

Hoe kan je deze overgang zelf lichter maken en bewuster de grenspaal van het leven op aarde verlaten en je in het geestesrijk begeven. Deze verdiepingsdag staat in het teken van jezelf grens aanpalend ruimer opstemmen naar wat het onaardse leven je vraagt in de overgang daarnaar toe. Hoe kan je meegeven aan je eigen overgang ook ná het fysieke sterven zodat je de onstoffelijke begeleiding daartoe aanvaardt.

 

Programma: Ochtend: Inleidende lezing en schouwing. Middag: Gelegenheid tot vragen stellen en uitwisseling.
Locatie: Centrum Het Vrije Veld, Mantingerdijk 24, 9436PN Mantinge
Tijd:Ontvangst 10.30 uur, aanvang 11.00 uur, einde 16.30 uur
Kosten: € 75,- of € 85 naar keuze en afhankelijk van inkomen. Zelf lunch meenemen. Vegetarische soep, koffie/thee gratis.

 

Aanmelden en informatie: Marleen Oosterhof – van der Poel, 0513-431784, d.oosterhof@hetnet.nl

Graag bij uw aanmelding vermelden: naam, adres, telefoon, e-mail. De lijst met deze gegevens wordt vooraf naar de deelnemers gemaild, zodat u ook samen kunt reizen als u dat wenst.

 

Uw aanmelding geldt als afgerond na ontvangst van het deelnemingsbedrag op NL81 RABO 0120 3497 95 t.n.v. M.M.W. Oosterhof – van der Poel, St. Nicolaasga.