Vrouwengroep Zielsbewust Vrouw zijn in deze tijd
onder leiding van Jules van der Veldt

 

Het vrouwelijk bewustzijn wordt steeds belangrijker voor de wijze waarop we met elkaar en onze Aarde omgaan. Bij veel vrouwen ontstaat de behoefte hun vrouw-zijn zielsbewuster te be-leven en ontwikkelen.

 

Voor wie:
De bijeenkomsten zijn voor vrouwen die zielsbewuster willen omgaan met hun eigen vrouw-zijn en willen leren om meer uitgebalanceerd en zuiver afgestemd te zijn op wat zielsecht in hen gaande is.

Het gaat om vragen als: Hoe kan ik mijn eigen vrouwelijke vermogens en authenticiteit leven? Hoe kan ik onder alle omstandigheden mezelf zijn en van daaruit de ander te ontmoeten en mezelf vrijgeven? Welke wezenlijke bijdrage kan ik geven?

Door wie:
Jules van der Veldt. Jules is schrijver en trainer op het gebied van mens, maatschappij en spiritualiteit. Daarnaast is hij partner van Marieke de Vrij, waar hij veel mee samenwerkt. Jules ontvangt en publiceert dagelijks inspiraties die veel mensen raken en ondersteunen. Meer informatie: www.julesvanderveldt.nl

 

De vrouwengroep
De groep komt een paar keer per jaar bij elkaar. De groep wordt bewust klein gehouden. Zo is er volop ruimte om naar elkaar te luisteren en elkaar te ondersteunen. We werken aan de hand van een vooraf vrijgegeven thema door Jules. Hij zal je meenemen naar wat werkelijk van jou als vrouw gevraagd wordt.
Voel je uitgedaagd!

 

Data 2018:         23 februari, 22 juni, 31 oktober.
Tijd:           Ontvangst 10.30 uur, aanvang 11.00 uur. Einde 17.00 uur.
Plaats:       Mantinge, Mantingerdijk 24, in centrum Het Vrije Veld (Drenthe).
Kosten:      Deelname per keer is € 100, -. Inclusief 21% btw. Zelf eigen lunch meenemen, voor vegetarische soep, koffie en thee wordt gezorgd. Deelnemers van De Vrije Mare krijgen 10% korting. Betaling contant. Geen pinautomaat aanwezig.

Opgave en informatie: Tinke Bak. Graag tijdig aanmelden via tbak@home.nl