De Vrije Mare Dag
Zaterdag 3 oktober 2020 13:30 uur – 16.30 uur

Door restricties vanuit RIVM en dus ook van onze gebruikelijke lokatie en natuurlijk onze zorg voor en naar elkaar, maken het nog niet mogelijk om De Vrije Mare dag ‘live’ te organiseren. Maar we hebben inmiddels niet stil gezeten en al flink geoefend met een virtuele vorm. Dus daarom gaat De Vrije Mare dag wèl door, maar je kunt gewoon thuis blijven.

We komen virtueel bij elkaar
Vanuit je eigen stoel thuis via Zoom, dus zorg voor een computer, laptop of smartphone met webcam en geluid! Misschien nodig je 1 persoon uit, zodat je het met elkaar kunt beleven. We willen je vragen om ervoor te zorgen dat je gezicht goed te zien is, dat maakt het voor alle kijkers een stuk rustiger aan de ogen en geeft Marieke de juiste energie, zodat zij op maat kan afstemmen.

Het programma
Klik op de button en lees vast de inspiratie die Marieke voor die middag heeft vrijgegeven en hoe het programma is ingericht.
Het belooft een heerlijke, interactieve zaterdagmiddag te worden, vol met inspiratie. Wat goed om elkaar op deze manier toch te ontmoeten.

Wil je meedoen?
Als deel-nemer mag je gratis meedoen. Heb je tijd en zin, mail dan je naam én telefoonnummer vóór 20 september a.s. naar mooiebijeenkomsten@devrijemare.nl

Ben je nog niet gewend aan het virtueel bij elkaar komen? Wij helpen je graag op weg, meld het in je mail!  

 

Share This