De Vrije Mare Dag
Zaterdag 10 april 2021 13:30 uur – 16.30 uur

We komen virtueel bij elkaar
Vanuit je eigen stoel thuis via Zoom, dus zorg voor een computer, laptop of smartphone met webcam en geluid! Misschien nodig je 1 persoon uit, zodat je het met elkaar kunt beleven. We willen je vragen om ervoor te zorgen dat je gezicht goed te zien is, dat maakt het voor alle kijkers een stuk rustiger aan de ogen en geeft Marieke de juiste energie, zodat zij op maat kan afstemmen.

Het programma
Klik op de knop en lees de inspiratie die Marieke voor die middag heeft en hoe het programma is ingericht.
Het belooft een heerlijke, interactieve zaterdagmiddag te worden, vol met inspiratie. Wat goed om elkaar op deze manier te ontmoeten.

Wil je meedoen?
Als deel-nemer mag je gratis meedoen. Heb je tijd en zin, mail dan je naam én telefoonnummer vóór 3 april naar mooiebijeenkomsten@devrijemare.nl
Zodra je je aangemeld hebt, ontvang je de ontwikkelingspoorten per e-mail, ontvang je de ontwikkelingspoorten per e-mail, voor de bijeenkomst er alvast op kunt verdiepen. Heb je hier vragen over, dan kun je die tot 8 april per e-mail kenbaar maken. Marieke probeert zoveel mogelijk van deze vragen te beantwoorden in de tweede helft van de middag. 

Gezien de capaciteit van maximaal 100 deelnemers aan de Zoom, zijn beschikbare plaatsen gereserveerd voor de deelnemers van De Vrije Mare. We hopen dat je erbij bent. Wil je een introducee deel laten nemen, dan kijkt deze bij jou thuis gezellig mee. Dit geeft de gelegenheid om deze middag samen te beleven en de mogelijkheid tot een mooi nagesprek. 

Ben je nog niet gewend aan het virtueel bij elkaar komen? Wij helpen je graag op weg, meld het in je mail!  

 

Share This