Donderdag 12 december 2019

De waarde van gelduitwisseling als verbindingskracht

Waarom voelt de een altijd een tekort aan geld terwijl er objectief gezien genoeg geld is om te leven? Wat is ‘genoeg’ geld voor de een en voor de ander? Wanneer kun je echt spreken van een tekort? Er zijn ook mensen met een overmaat aan geld die het toch niet durven uit te geven. Hoe komt dit? Er zijn ook mensen met een overmaat aan geld waarvoor geen beperking geldt in hun uitgavenpatroon. Wat is een zuivere omgang met geld? Welke zingeving geef jezelf aan je eigen omgang met geld.

Voor wie?
Iedereen die merkt dat het thema ‘geld’ niet een neutraal emotieveld is in zijn leven. Iedereen die zijn eigen omgang met geld daarom wel eens vanuit de spirituele invalshoek wil bekijken. Iedereen die geïnteresseerd is in wat hij zelf kan bijdragen aan een ‘zingevende waarde uitwisseling’, een zuivere balans tussen geven en ontvangen.

Door wie?
Marieke de Vrij. Zie voor een kennismaking: devrijemare.nl/marieke-de-vrij

Programma: – Inleiding Marleen Oosterhof – van der Poel
De waarde van geldstromen (bron: archief de Vrije Mare)
Schouwing Marieke de Vrij
Gelegenheid tot vragen stellen

Locatie: Centrum Het Vrije Veld, Mantingerdijk 24, 9436 PN Mantinge
Tijd: Ontvangst 10.30 uur, aanvang 11.00 uur, einde 16.30 uur
Kosten: € 75 of €100 naar keuze inclusief koffie, thee en vegetarische soep.
Graag zelf uw lunch meenemen.
Deelnemers van De Vrije Mare genieten een korting van 10%.

Aanmelden en informatie:
Marleen Oosterhof – van der Poel, 0513-431784, d.oosterhof@hetnet.nl
Graag bij uw aanmelding vermelden: naam, adres, telefoon, e-mail en betrokkenheid bij het onderwerp. De deelnemerslijst wordt vooraf naar de deelnemers gemaild, zodat u samen kunt reizen als u dat wenst.

De aanmelding geldt als afgerond na ontvangst van het deelnemingsbedrag op NL81 RABO 0120 3497 95 t.n.v. M.M.W. Oosterhof – van der Poel, St. Nicolaasga.