BEZIELD OUDER WORDEN: ZELFBEWUSTZIJN ÉN ONZEKERHEID’

woensdag 10 en donderdag 11 april 2019

Voor wie? Ouderen die voelen dat ze vanuit een toenemend bewustzijn de oproep ervaren om bezieling een belangrijke plek in hun leven te geven.

Door wie? Marieke de Vrij en Jules van der Veldt

Inhoud van deze tweedaagse.
Bezield Ouder Worden is een ontdekkingsreis voor persoonlijke groei, met praktische handaanreikingen en bewustzijnsvergroting, in contact met je diepere zelf.

Met een toenemend bewustzijn zal de oproep om vanuit bezieling voor je eigen kracht te gaan staan sterker gevoeld worden. Vrijgeven van eigen verworvenheden op een natuurlijke niet opleggende wijze is één van de essenties van deze levensfase.

Als je ouder wordt lijkt het ook tijd te zijn om je rugzak zo licht mogelijk te maken en alleen het essentiële verder mee te nemen. Je stelt jezelf mogelijk vragen als: Wat is dat dan voor mij? Kan ik vertrouwen op mezelf en mijn diepste weten?

De deelnemers helpen elkaar tijdens deze ontdekkingsreis door eigen beelden en gevoelens te delen. Ook door elkaar op basis van betrokkenheid en verwondering te bevragen en daarmee verdieping van inzicht en inspiratie te bereiken.

Programma:
Inleiding en verdieping door Marieke op het thema van de bijeenkomst: aan de hand van de specifiek daarvoor vrijgegeven inspiratie. Op basis van vragen van de deelnemers verdere verdieping op de in de groep aanwezige thema’s.

Locatie: Centrum Het Vrije Veld, Mantingerdijk 24, 9436 PN Mantinge
Tijd: 1e dag:      inloop vanaf 10.30 uur en starten om 11 uur. Einde omstreeks 20.00
2e dag:      inloop vanaf 09.30 uur en starten om 10.00 uur.  Einde omstreeks 16.00 uur

Kosten: € 275,- . Koffie, thee, 2 keer lunch en een warme maaltijd (op de 1e dag) inbegrepen. Exclusief overnachting.  Deze zelf te regelen. Deelnemers van De Vrije Mare genieten 10% korting. graag even aangeven bij je aanmelding.

Aanmelden en informatie: Patricia Pontier, 06-53584804. Stuur een email met je naam, volledige adres en telefoonnummer(s) naar ppontier@xs4all.nl.

 

 

Je krijgt dan een bevestiging van je aanmelding.

We maken deze ontdekkingsreis met maximaal 18 deelnemers.

 

De lijst met de contactgegevens van de deelnemers word je vooraf  gemaild, zodat je ook samen kunt reizen als je dat wenst.

 

 

 

Inspiratie-Bezield-Ouder-Worden_def1.pdf