Woensdag 16 en donderdag 17 oktober 2019

Thema van deze tweedaagse:
Deze twee dagen hebben als uitgangspunt stil te staan bij de oproep innerlijke zelfstandigheid te behouden zolang als dat wezenlijk gaat. Onderwerpen hierbij kunnen divers zijn en krijgen specifieke aandacht naar gelang de behoefte er is. Te denken valt aan woonwensen, wensen om nog iets te ondernemen, voedsel/dieetwensen, omgang met ziekteprocessen, nalatenschap, sterven, etc.

Programma:
Bezield Ouder Worden is een ontdekkingsreis voor persoonlijke groei, met praktische handaanreikingen en bewustzijnsvergroting, in contact met je diepere zelf. Marieke de Vrij zal het thema van deze bijeenkomst inleiden en verdiepen aan de hand van de specifiek hiervoor vrijgegeven inspiratie. Op basis van vragen van de deelnemers vindt – onder begeleiding van Marieke en Jules – verdere verdieping plaats op de in de groep aanwezige thema’s.

Voor wie?
Ouderen die voelen dat ze vanuit een toenemend bewustzijn de oproep ervaren om bezieling een belangrijke plek in hun leven te geven.

Door wie?
Marieke de Vrij en Jules van der Veldt

Locatie: Centrum Het Vrije Veld, Mantingerdijk 24, 9436 PN Mantinge

Tijd:
1e dag:     inloop vanaf 10.30 uur en starten om 11 uur, einde na het diner, omstreeks 20.00 uur

2e dag:     inloop vanaf 09.30 uur en starten om 10.00 uur, einde omstreeks 16.00 uur

Kosten: € 300,- . Koffie, thee, 2 keer lunch en een warme maaltijd (op de 1e dag) inbegrepen. Deelnemers van De Vrije Mare genieten een korting van 10%. Exclusief overnachting.  Deze dien je zelf te regelen.

Aanmelden en informatie: bij Patricia Pontier, 06-53584804. Stuur een email met je naam, volledige adres en telefoonnummer(s) naar ppontier@xs4all.nl. Je krijgt een bevestiging van je aanmelding en nadere informatie over de wijze van betalen. De lijst met de contactgegevens van de deelnemers word je vooraf gemaild, zodat je ook samen kunt reizen als je dat wenst. We maken deze ontdekkingsreis met maximaal 18 deelnemers.

 

Share This