zaterdag 17 oktober 2020

Geboortepatronen spiritueel bekeken

De levenservaringen die een mens opdoet op aarde zijn complex van aard én liggen diep verankerd opgeslagen in zijn wezenlijke zijn. Ieder mens heeft als het ware een unieke opdruk die buitengewoon lastig is te ontcijferen.

Prenatale indrukken die de foetus opdoet activeren de integrale basispatronen die langdurig door kunnen werken binnen dit leven en daarmee levenslessen activeren.
Immers de mens is gekomen als bewust levend wezen om zijn innerlijke ontwikkelingsdrang, scheppingsbevoegd, te leven.
Daarmee aangevend dat het heractiveren van oude patronen onvermijdelijk is tien dienste van de bewustzijnsontwikkeling op aarde die deze mens vóór de geboorte koos.

Zelfbewustzijnsontwikkeling verkiezen een klimaat van herkenning en een grotere kans op bekwaam patronen, die nadelig doorwerkend zijn op het eigen zelf, te bevrijden.
Met andere woorden wanneer een mens evolutiegevoelig voortschrijdt op zijn levenspad, dan kunnen deze herkenbare patronen en leidraad vormen voor zijn zielsontwikkeling.

Geboortepatronen zijn kenmerkend hierin daar zij verwijzingen achterlaten na reeds doorlopen geschiedenis.
Wie zich durft in de laat met de gedachte dat de ziel niet eenmalig maar meermalig geboren wordt op aarde zal bemerken dat wat zich toont toont bewustzijns makend herkend kan worden als verwijzing naar Geweten geschiedenis.
Dit is niet om herhalingen uit lokken, maar om zich te bevrijden van aannamen eens gedaan.

Wie daarom geboortepatronen serieus neemt, bevoelt een realiteit die mogelijkheden biedtt voor vernieuwde kansen.
Wie zich hier bewust bewust inlaat vindt een wereld van verandering terug.

Deze dag staat in het teken van de betekenis van geboortepatronen
en hoe je daar bewustzijns makend mee overweg kan leren gaan.

Door wie: Deze dag wordt inhoudelijk verzorgd door Marieke de Vrij en Marleen Oosterhof.
Anna Verwaal zal een korte introductie van deze dag verzorgen. Datum: 17 oktober 2020 Tijd: Ontvangst 10.00 uur, aanvang 10.30 uur. Einde 17.00 uur. Locatie: Verenigingsgebouw De Schakel, Lingedijk 60-62, 4151 EG te Acquoy (Gld) (gratis parkeren aan de Prinses Beatrixstraat). Kosten: € 150, – incl. BTW . Het bedrag is  inclusief koffie, thee en een vegetarische lunch.  
In verband met de huidige Corona-maatregelen van 1,5 meter afstand houden is het op dit moment nog niet duidelijk in welke vorm de dag precies kan doorgaan.Nadere mededelingen volgen zodra er meer bekend is over de mogelijkheden in de oktobermaand. Mocht de bijeenkomst door omstandigheden digitaal plaats gaan vinden, dan volgt er een aangepaste prijs. 

Belangstelling? En wil je informatie toegestuurd krijgen zodra er meer bekend is?
Stuur je naam en e-mailadres naar: info.FromWombToWorld@gmail.com

 

Share This