Gratis online inspiratie avond rondom de Naamsoefening
 

Woensdag 11 oktober 2023 19:30 uur 

De Naamsoefening
Marieke de Vrij zelf noemt het haar belangrijkste oefening en velen werken er al dagelijks mee. De Naamsoefening is een eenvoudige maar uitermate krachtige oefening die iedereen, jong en oud, in staat stelt om in contact te komen met het meest wezenlijke deel van jezelf. Je kunt de oefening ook uitstekend inzetten om goed bij jezelf te blijven. Handig in deze turbulente tijden. 

In deze online inspiratie avond gaan we er gezamenlijk mee aan de slag. Marieke vertelt meer over de achtergrond van de oefening. Er is gelegenheid tot het stellen van vragen en je hoort hoe anderen deze oefening in hun dagelijks leven gebruiken. Ervaar zelf hoe jij je simpelweg met behulp van je naam, in je lichaam kan gronden en daarmee je eigen situatie en die van de mensen om je heen positief kunt beïnvloeden.

Meld je gratis aan via onderstaand formulier en je ontvangt een zoomlink in je mail.

Het boek
Marieke zegt over dit boek: “Deze oefening schept een wezenlijke basis voor zelfbewust leven. Wie dit goed beheerst, grondt zich in de werkelijkheid en blijft zielsbewust aanwezig. De oefening biedt een krachtige en blijvende ondersteuning!”
Als je het boek aanschaft krijg je een inlogcode voor een speciale pagina met acht audio bestanden om de naamsoefening te doen.

Share This