Verslag van de inspiratie avond rondom de Naamsoefening

Woensdag 11 oktober 2023

Marieke heeft ons meegenomen in de diepere achtergrond van de oefening,  we hebben vragen gesteld om meer inzicht te krijgen. Bovendien hebben we van anderen gehoord hoe zij deze oefening in hun dagelijks leven toepassen. Kon je er niet bij zijn, of wil je het nog een keer na luisteren? Hierboven de opname en de uitschrijving van deze avond.

De Naamsoefening
Marieke de Vrij zelf noemt het haar belangrijkste oefening en velen werken er al dagelijks mee. De Naamsoefening is een eenvoudige maar uitermate krachtige oefening die iedereen, jong en oud, in staat stelt om in contact te komen met het meest wezenlijke deel van jezelf. Je kunt de oefening ook uitstekend inzetten om goed bij jezelf te blijven. Handig in deze turbulente tijden.

 

Het boek
Marieke zegt over dit boek: “Deze oefening schept een wezenlijke basis voor zelfbewust leven. Wie dit goed beheerst, grondt zich in de werkelijkheid en blijft zielsbewust aanwezig. De oefening biedt een krachtige en blijvende ondersteuning!”
Als je het boek aanschaft krijg je een inlogcode voor een speciale pagina met acht audio bestanden om de naamsoefening te doen.

Share This