We nodigen je van harte uit voor een derde cyclus Online Inspiratie-avonden

Laat je in november door Marieke via Zoom inspireren.
Een mooi cadeau voor jezelf, heerlijk vanuit huis te volgen.


Dit zijn de thema’s:
 
23 november 2020
Het stille midden in contactvolheid en contactloosheid
Contactloosheid en contactvolheid wisselen zich sterk af binnen de fluctuering van het tijdsbestek waarin je nu zit. In de wisselwerking hiervan kan vermoeidheid optreden en uitzinnig verlangen om op zichzelf te staan.

Wie contactvolheid voorstaat in periodes van alleen zijn, verdient het om de contactlegging
tot zichzelf te verbeteren. Wie in contact óver-volheid staat verlegt de grens naar innerlijk waardebesef zichzelf toekomend. Met andere woorden de wisselwerking tussen contactvolheid én alleen zijn verdient de ijking in het eigen stille midden. Hoe dit te veroorzaken ten alle tijden is waar deze bijeenkomst over gaat.
 

30 november 2020

Natuurlijke bewogenheid
Van lieverlee zelfbewogen nátuurlijke bewogenheid aan de dag te leggen naar dat wat wezenlijk ondernomen kan worden, is waar deze bijeenkomst over gaat.

Hoe kan onnatuurlijke bewogenheid, opgelegd van aard, vermeden worden ten bate van de natuurlijke zelfsturing in bewogen zíjn en zelfgewild het eigen pad vervolgen? Hoe let men erop dat aansturing niet bovengemiddeld door anderen plaats vindt, daar waar zelfbewogenheid centraal dient te staan in zelfverankerd optreden? Aanreikingen hiertoe zullen in deze bijeenkomst plaatsvinden.
 
Raken deze inspiraties een snaar, krijg je zin om hier meer over te horen en jezelf hierop te ontwikkelen?
Meld je dan aan, je bent van harte welkom!
 
Datum en Tijd: 23 en 30 november 2020 19:30 uur – 21:15 uur
Locatie: vanuit je eigen thuis via Zoom, dus zorg voor computer, laptop of smartphone met webcam en geluid! We willen je vragen om ervoor te zorgen dat je gezicht goed te zien is, dat maakt het voor alle kijkers een stuk rustiger aan de ogen en geeft Marieke de juiste energie, zodat zij op maat kan afstemmen.
Kosten naar keuze: € 49,00, € 59,00 of € 69,00 voor deze 2 avonden. Deelnemers van de Vrije Mare ontvangen 10% korting.
Wil je meedoen?
Mail dan je naam, telefoonnummer én het bedrag dat je wilt betalen naar 
info@ellenvanpelt.nl
Share This