De tijd, waarin wij nu leven is veelvragend van aard. Omgangsvormen verruwen. Mensen hebben behoefte aan zicht op veranderingen die de geestelijke evolutie van de mens positief beïnvloeden. Dit boek bevat de eerste 101 Ontwikkelingspoorten, de basis van een veel groter werk dat door de onstoffelijke wereld aan Marieke als geheel is toevertrouwd.

Kortom: een prachtig waardevol boek wat afgelopen november haar vuurdoop heeft gehad.  Wij willen alle mensen, die het boek inmiddels al in hun bezit hebben, bedanken voor de positieve reacties die we hebben mogen ontvangen!

Aandachtig tot je nemen en doorleven van dit boek helpt om te verkennen waar de mens zich uiteindelijk naartoe beweegt. Het nodigt uit tot reflectie, tot samenspraak en verruiming van inzicht. Het is een leidraad voor eenieder in de zoektocht naar een menswaardige samenleving.

Op 24 april gaan we met Marieke de Vrij online verder inzoomen en verdiepen op dit inspirerende boek. En bieden wij jullie volop ruimte om vragen te stellen.