vrijdag 7 juni 2019 in Mantinge

Wees welkom op deze verdiepende stilte- en inspiratiedag. De aanmeldingen voor deze dagen gaan altijd snel, dus heb je interesse meld je dan meteen aan!

VEELOMVATTENDHEID
Veelomvattendheid is een gave en een bezoeking tegelijkertijd. Het is prachtig als je jezelf tot vele zaken kan richten en tegelijkertijd vraagt het je ook het één een en ander omdat het niet vanzelfsprekend is dit allemaal aan te kunnen. Wie dus uitstaat met vele zaken, en bovenal zaken tot elkander dient te verhouden, heeft bovenmatig aandacht volheid nodig om dit in goede banen te leiden. Los daarvan zijn de afzonderlijke verantwoordelijkheden ten opzichte van iedere taak die verricht is veelvragend, menigmaal door tijdgebrek ingegeven. Hoe hier bewust mee om te gaan ter verdieping van al het gegevene én zichzelf te leiden binnen de context van gebeurtenissen? Dit is waar deze dag recht aan zal doen.

Locatie: Centrum Het Vrije Veld, Mantingerdijk 24, 9436 PN Mantinge
Datum en Tijd: Vrijdag 7 juni 2019. Ontvangst 10.30 uur, aanvang 11.00 uur, einde 16.30 uur
Kosten: € 85,-, € 100,- of  €125,- naar keuze, inclusief koffie, thee en vegetarische soep. Graag zelf je lunch meenemen. Deelnemers van De Vrije Mare genieten een korting van 10%. Aanmelden en informatie: Ellen van Pelt, info@ellenvanpelt.nl, 06-45103327

Share This