En nu aan de slag: hier vind je de audio waarmee je De Naamsoefening kunt doen.

Als je het boek hebt gekocht of een online inspiratie sessie hebt gedaan, ontvang je deze url en daarmee toegang tot de audio.
Op woensdag 11 oktober 2023 was er een gratis online inspiratie sessie. Kon je er niet bij zijn, of wil je het nog een keer na luisteren? Hier vind je de opname van deze avond.

Op deze pagina staan voornamelijk de oefeningen die ik gegeven heb tijdens de Trainingsgroep voor De Naamsoefening. Ik heb in de loop der jaren honderden malen De Naamsoefening begeleid en geen enkele keer ging dat op dezelfde manier. Altijd was ik afgestemd op dát moment en de groep die ik voor mij had. De mate waarin mensen al thuis waren in de oefening was mede bepalend voor het uitspreken daarvan. 

De Naamsoefening is een eenvoudige maar uitermate krachtige oefening die je in staat stelt om in contact te komen met het meest wezenlijke deel van jezelf. Je kunt de oefening ook uitstekend inzetten om goed bij jezelf te blijven. Handig in deze turbulente tijden. 

Onderstaand vind je de audio van live-opnames zodat je op een ‘levende’ manier kennis maakt met de oefening.  Ik hoop dat je op deze manier ervaring krijgt met deze oefening en dat het een onderdeel wordt van je dagelijkse routine. We vinden het ook waardevol om je ervaring te horen, mail deze gerust.

Lieve groet, 

DVM2015-Handtekening_Marieke