Als je waarachtigheid uitstraalt,

heb je geen glamour nodig.

Hartelijk welkom!

Graag heet ik je van harte welkom bij De Vrije Mare. Ik hoop dat je hier inspiratie krijgt en je jezelf kunt opladen, zodat je daarna monter, versterkt en authentiek de wereld in kunt trekken. Om zo ruimer te ontwikkelen, te verinnerlijken en praktisch te worden. Om aan de gang te gaan. Om te doen. En zo de wereld, haar natuur, haar maatschappij, mens en dier te verduurzamen en te vernieuwen.

Je kunt hier van alles vinden: artikelen over allerlei onderwerpen, opname van mijn lezingen, oefeningen, welke workshops er zijn en nog veel meer. Het is een organisch platform, dus er komt stapje voor stapje steeds meer bij.

Als je deel-neemt aan De Vrije Mare steun je ons werk en geef je ruimte aan het gedachtegoed en acties die we ondernemen om ons werk daar te laten landen waar het effect heeft. Bovendien krijg je toegang tot nog meer luisterfragmenten, ontwikkelingspoorten, artikelen en ontmoet je een waardevol netwerk. Je ontvangt dan ook mijn maandelijkse luister-boodschap: de mare van de maand.

Met lieve groeten,