Agenda

Oefenmiddag/avond Naamsoefening – Utrecht/Tienhoven

Vrijdagochtend of maandagavond in april, mei, juni 2017|Deze krachtige oefening stelt je in staat om op een eenvoudige wijze in contact te komen met het meest wezenlijke deel van jezelf. Deze oefening verbindt je, via je naam, met je natuurlijke potentie.

read more

Oefendag Naamsoefening – Dordrecht

13 mei en 23 juni 2017 | De Naamsoefening is een eenvoudig, maar uitermate krachtige oefening die jou in staat stelt om in contact te komen met het meest wezenlijke deel van jezelf.

read more

Retraitedag Compassie met kanker – afgelast

Eventuele gegadigden kunnen zich blijven melden bij de organisatoren. Bij voldoende belangstelling wordt er een nieuwe datum gepland. – Voor Iedereen die met kanker uitstaat, ongeacht leeftijd, en hun directe dierbaren of ondersteuners, voor wie behoefte heeft aan ondersteuning en uitwisseling over thema’s die op dit moment in hun leven spelen.

read more

Workshop serie ‘De weg naar nieuw Leiderschap’.

15 & 16 juni 2017 | Workshop serie over ‘Nieuw Leiderschap’. Voor veranderaars op sleutelposities die leiding geven aan transformatie binnen bedrijf, organisatie, overheid, maatschappelijke organisatie of community. Ofwel pioniers die de nieuwe wereld aan het vormgeven zijn.

read more