Agenda

Verdiepingsdag Waarachtig Leven met Jules van der Veld – Wormerveer

3 juni in Wormerveer van 11:00 tot 16:00 – Verdiepingsdag ‘Waarachtig Leven’. Voor ieder die wezenlijk geïnteresseerd is in waarachtig leven. “Deze bijeenkomsten zetten je aan om werkelijk tot nieuwe inzichten en verandering te komen, het eigen innerlijk proces van de deelnemers wordt in essentie aangeraakt en verhelderd.”

read more

Dementie spiritueel bekeken.

Vrijdag 17 juni 2016 | Verdiepingsdag | De dementerende mens is zich van méér bewust dan dat omstanders herkennen. Hoe hier dagelijks mee om te gaan? Een waardevolle dag onder leiding van Marieke de Vrij

read more

Zomereditie Tweedaagse netwerk ‘Aandacht voor Echt’

Tweedaagse donderdag 23 en vrijdag 24 juni in Mantinge – Zomereditie Netwerk Aandacht voor Echt. De zomereditie van het netwerk Aandacht voor Echt zal staan in het teken van groei en bloei. Twee dagen in een prachtige omgeving, tijd voor jezelf, mooie ontmoetingen met bijzondere mensen, bezinning, een bijzondere groepsenergie die je aanmoedigt om nog meer te worden wie je bent en in contact te komen met je bestemming.

read more

Start nieuwe groep ‘De weg naar nieuw Leiderschap’.

Workshop serie over ‘Nieuw Leiderschap’, die voortkomt uit de Mare Dialoog, voor veranderaars op sleutelposities ofwel pioniers die in bedrijven en organisaties de nieuwe wereld aan het vormgeven zijn. Start: najaar 2016. Meld je nu aan als je interesse hebt en meer wilt weten.

read more

Aandacht voor Echt Kinderdag

Zaterdag 2 juli 2016 – 9:30 tot 16:00 in Mantinge – Aandacht voor Echt Kinderdag.

Een mooie dag voor kinderen tot 18 jaar en hun begeleiders. Marieke beantwoordt voor ieder kind persoonlijk zijn/haar vragen. Marleen gaat in op vragen van ouders en begeleiders. Dat vindt plaats in twee verschillende groepen, naar leeftijd van de kinderen.

read more