Agenda

Kijktip deel-nemers: Mare Dialoog met Herman Wijffels.

De volledige registratie van de Mare Dialoog met als onderwerp “De weg naar nieuw leiderschap”met Marieke de Vrij en Herman Wijffels staat nu op deze website, achter de login. Het was een inspirerende, waardevolle middag en iedereen ging met veel ‘food for thought’ naar huis. Deel-nemers van De Vrije Mare kunnen deze 2-uur durende registratie bekijken, is dat geen heerlijk kerstcadeau voor de wintermaand? De delen zijn apart te bekijken. Let op, dan moet je natuurlijk wel ingelogd zijn! Klik hier: Naar registratie van Mare Dialoog met Herman... read more

Workshop serie ‘De weg naar nieuw Leiderschap’.

Voorjaar 2017. Workshop serie over ‘Nieuw Leiderschap’, die voortkomt uit de Mare Dialoog, Voor veranderaars op sleutelposities die leiding geven aan transformatie binnen bedrijf, organisatie, overheid, maatschappelijke organisatie of community. Ofwel pioniers die de nieuwe wereld aan het vormgeven zijn. Meld je nu aan als je interesse hebt en meer wilt weten.

read more

Verdiepingsdag Stervensbegeleiding spiritueel bekeken – VOL

Donderdag 23 FEBRUARI 2017 | Voor iedereen die zich tijdig wil bezinnen op zijn/haar eigen stervensfase of zich op een andere manier tot dit onderwerp voelt aangetrokken. Ook als u beroepsmatig of vanuit zorg voor een vriend of familielid te maken heeft met stervensbegeleiding, bent u van harte welkom.

read more

Verslavingen spiritueel bekeken

Donderdag 23 maart 2017 | voor iedereen die geïnteresseerd is in waarom mensen tijdelijk of langduriger verslaafd raken. Denk hierbij aan verslavingen aan: televisie, internet, gamen, eten, koffie, alcohol, seks, etc.

read more

Tweedaagse Bezield Ouder Worden – April

Dinsdag 4 april en woensdag 5 april 2017 | Thema: Verlegenheid | Voor ouderen die voelen dat ze vanuit een toenemend bewustzijn de oproep ervaren om bezieling een belangrijke plek in hun leven te geven |

read more

Retraitedag Compassie met kanker

Woensdag 26 april 2017 | Iedereen die met kanker uitstaat, ongeacht leeftijd, en hun directe dierbaren of ondersteuners, voor wie behoefte heeft aan ondersteuning en uitwisseling over thema’s die op dit moment in hun leven spelen.

read more