Gea Hollestelle

 

Wat doe je voor de Vrije Mare?
De wijsheid die schuilgaat in de Vrije Mare in mijn dagelijks leven verweven. Concreet heb ik enkele thema’s uitgeschreven van de dagen die ik zelf heb bijgewoond, maar ook een paar onderwerpen waar ik niet bij aanwezig was.

 

Wat doe je in het dagelijks leven?
Behalve als moeder en echtgenote ben ik op diverse scholen als onderwijzeres werkzaam geweest.                                                          Later heb ik jaren met Sonia Bos samengewerkt. Zij haalde een grote hoeveelheid verborgen aquariusmystiek naar de oppervlakte. Dit alles resulteerde in het illustreren van de omslagen van haar boeken, symboolkaarten en het ontwerpen van mijn eigen site over aquariussymboliek (www.gajael.nl).

Een aantal jaren gaf ik workshops aan volwassenen: intuïtief tekenen en spiritualiteit. Ook heb ik lezingen gegeven over de symboliek in mijn tekeningen, die ik heb samengevoegd tot prachtige Power-Point- Presentaties.

Inmiddels ben ik grootmoeder van vijf kleinkinderen en al weer bijna drie jaar verbonden aan een IBBO-school, waar ik de kinderen mag begeleiden in creativiteit, tekenen, schilderen, spel enzovoort.

 

Wat wil je verder nog vertellen
Marieke heb ik voor het eerst ontmoet toen ze in het begin van haar loopbaan een lezing gaf in Steenwijk. Het boekje met treffende en inspirerende citaten staat vanaf 2004 in mijn kamer en met enige regelmaat kies ik intuïtief een bladzijde om te genieten van de inhoud. Klopt altijd!

Inmiddels zijn er wel wat boeken toegevoegd.

De verdiepingsdagen ‘Bezield Ouder Worden’ trokken mij over de streep om het Centrum in Mantinge te bezoeken. In een vertrouwde kring openhartig naar elkaar luisteren. Dat was een goede stap… maar zo’n cirkel waaiert weer uiteen om zich te verspreiden. Een prachtig gebeuren… maar voelt ook weer een beetje alleen… terwijl jij eigenlijk alleen zelf weet, wat het juiste voor je is.