Wat doe je voor De Vrije Mare?
Ik zit in de Raad van Advies en probeer zoveel mogelijk mensen en organisaties te verbinden met en aan het werk van Marieke de Vrij.

 

Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik ben dagvoorzitter, moderator, programmamaker (media), toezichthouder en werk op vrijwillige basis aan het creëren en in beweging krijgen van maatschappelijke initiatieven. Van huis uit ben ik bestuurskundige en criminoloog en als wethouder en raadslid van de gemeente Rotterdam ben ik een geruime tijd actief geweest in ‘de politiek’.

 

Wat wil je verder nog vertellen?
Ik heb Marieke de Vrij leren kennen als een vrouw die haar bijzondere talent inzet als een waardevolle alternatieve informatiebron voor persoonlijke en maatschappelijke vraagstukken. Haar inspiraties raken diep en zijn gidsend in een complexe wereld. Marieke de Vrij spreekt loepzuiver en kristalhelder. Juist in deze tijd waarin het wel lijkt of er geen einde komt aan de stroom heftige gebeurtenissen is het zaak om naast alle politici, wetenschappers experts, ervaringsdeskundigen, betrokkenen, bestuurders en beleidsmakers óók de inbreng van Marieke te vragen. Haar inbreng kan naast alle andere bronnen worden geplaatst. Niet als concurrent van andere bronnen. Niet als alles overheersende en enige bron, maar als waarachtige bron die uit zichzelf en in zijn aard voor zichzelf spreekt.