Rutger Beekelaar

 

Wat doe je voor De Vrije Mare?
Ik ben deelnemer aan de cyclus Bezield Leiderschap. Samen met Andrea Mantingh en Annemieke Smit vormen we de organisatie van Bezield Leiderschap waarbij we met name de praktische regelzaken voor onze rekening nemen. De inhoud komt van Marieke, ondersteund door Jules.
Daarnaast heb ik een aantal edities van Aandacht voor Echt meegedaan, zowel als deelnemer en ook als organisatie en bezoek ik een aantal bijeenkomsten van De Vrije Mare per jaar. En soms kom ik een dagje klussen bij het Centrum Het Vrije Veld.

Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik werk drie dagen per week in de High Tech sector als project manager. De projecten gaan over toekomstige ontwikkelingen zoals zelfrijdende auto’s (of vrachtwagens) die met elkaar communiceren met elkaar en met hun omgeving.
Daarnaast heb ik samen met drie anderen een eigen coachingsburootje: De CoachCombinatie. In deze rol werk ik als coach aan individuele coachtrajecten, teamcoaching en geef ik trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling voor verschillende bedrijven.

Wat wil je verder nog vertellen?
In mijn werk begeef ik me in twee totaal verschillende werelden: de HighTech en mijn coachingsactiviteiten. En tegelijkertijd zijn deze ook weer een prachtige aanvulling op elkaar.
Dat ervaar ik ook door alles wat ik heb mogen beleven bij Marieke en Jules; bij hen heb ik inzicht, kracht en vertrouwen gekregen op allerlei vlakken waardoor ik een aantal keuzes heb durven en mogen maken in mijn zakelijke leven die ik anders waarschijnlijk niet aangedurfd had. En dat geeft een heel dankbaar gevoel.