Brigitte van Bourgonje

 

Wat doe je bij de Vrije Mare?
Tijdens de zomerweek in 2011 bij Marieke en Jules maakte ik kennis met de Naamsoefening. Deze eenvoudige, maar krachtige oefening heeft me sindsdien niet meer losgelaten. In 2013 werd ik contactpersoon van de trainingsgroep van de Naamsoefening, deed ik voorbereidende werkzaamheden voor het boek ‘Ik beken mijn naam’ en startte ik met het geven van cursussen over de Naamsoefening. Sinds 2017 ben ik ambassadeur van de Naamsoefening en help ik op die manier mee om de Naamsoefening in Nederland bekendheid te geven en te verspreiden.

 Wat doe je in het dagelijks leven?
Vanuit mijn bedrijf AsmaraKlank inspireer ik mensen en reik ik ze handvatten aan in hun reis naar zichzelf. Ik ben docent stem-onthulling en geef workshops/trainingen ‘Beter in balans met de kracht van je naam’. Daarnaast maak ik Healing Music en geef ik individuele sessies om iemands helingsproces en innerlijke bewustwording een impuls te geven.

Wat wil je verder nog vertellen?
Voor vragen, informatie, activiteiten rondom je naam/de Naamsoefening kun je contact met mij opnemen via www.asmaraklank.nl.